Jelszó megváltoztatása

Your search results

Hogyan hirdethetek?

Mindössze két űrlapot kell kitöltenie weboldalunkon, egyet Önmagáról, egyet pedig szállásáról. A hirdetés létrehozása pár perc alatt elvégezhető. Lépésről lépésre segítséget nyújtunk Önnek és hasznos tanácsokkal szolgálunk. Ha valamiben nem 100 %-ig biztos – semmi probléma! A szállás adatait bármikor könnyedén módosíthatja. Nem kell velünk szerződést kötnie, a regisztráció, a hirdetés feltöltése a honlapon történik és bármikor szüneteltethető vagy törölhető.

Két hirdetési lehetőség közül választhat:

1. Fix díjas hirdetés

Az első 12 hónap minden új hirdetőnek ingyenes, ennek leteltével pedig csupán 10.000 Ft évente. Hirdetésében megadhatja telefonszámát, email címét, weboldal címét, közösségi oldal címét – tehát közvetlenül tarthatja a kapcsolatot a vendéggel.

2. Jutalékos hirdetés

Ingyenes hirdetés, a megvalósult foglalások után kérünk 10% jutalékot. A beépített üzenetküldő illetve foglalási rendszeren keresztül lehet kapcsolatot tartani a vendéggel. Csak azonnali foglalás lehetséges, Önnek nincs lehetősége arra, hogy a foglalást elfogadja vagy elutasítsa. Ön határozza meg az előleg/lemondási díj mértékét, ütemezését. Ha hirdetésében lehetővé teszi az ingyenes lemondást, a vendég nem fizet semmit, és Önnek sem kell jutalékot fizetnie. Ha hirdetésében nem teszi lehetővé az ingyenes lemondást, a vendégnek lemondási díjat kell fizetnie, Önnek pedig ebből jutalékot.


Hirdesse meg nyaralóját!

További kérdések esetén: info@nyaralokereso.hu

  • Részletes Keresés