Nyaralokereső .hu

Kiadó nyaralók, apartmanok, panziók, vendégházak, szállás közvetlenül a tulajdonostól.

Szállás >> Magyarország: Borsod-Abaúj-Zemplén megye: Irota

Irota, Borsod-Abaúj-Zemplén megye #5010

Irota EcoLodge

Nyaraló, 18 fekvőhely, 6 fürdő, medence, háziállat

 

További képek lejjebb! Küldje el ezt a hirdetést egy barátjának!

Kapcsolat:

Név: Lennard de Klerk
Telefon: +36 48 349260

Webcím: www.irotaecolodge.com

Ismertető:

Élvezze a híres holland vendégszeretetet egy igazán csodálatos, érintetlen magyar tájon!
Az Irota EcoLodge három tágas, elegáns és jól felszerelt nyaraló villából és egy közös, 6x16 méteres természetes úszómedencéből áll. Bár a házak egyes részleteikben kissé eltérnek, alapvetően hasonló beosztásúak és akadálymentesítve vannak.
Minden háznak (170 m2) saját stílusa van: az Alsó Ház jellegében rusztikus, vidékies, a Középső Ház retró stílusú: az 1960-as évek világát idézi, míg a Felső Ház letisztult, modern dizájnról árulkodik.
A házak különálló egységeket képeznek, ami garantálja a lakók teljes nyugalmát minden esetben. Ha az Ön csoportja több házunkat is kibérelné, a fakerítéseken levő kiskapuk biztosítják majd az egyszerű, házak közti átjárást.
Legfeljebb két pótágyat tudunk (fenntartással) kínálni, így maximálisan 8 vendég tartózkodhat egy házban. Irota EcoLodge kutyabarát. Nem számolunk fel díjat a kutyák tartózkodásáért, de feltételezzük, hogy az állatok szobatiszták. Minden ház 2 kialakított parkolóhellyel is rendelkezik és a nyaralókban van vezetékes telefon és ingyenes WiFi használat az Önök kényelmére.

Felszereltség:

Az Irota EcoLodge három tágas, elegáns és jól felszerelt nyaraló villából és egy közös, 6x16 méteres természetes úszómedencéből áll. Bár a házak egyes részleteikben kissé eltérnek, alapvetően hasonló beosztásúak és akadálymentesítve vannak. Minden háznak (170 m2) saját stílusa van: az Alsó Ház jellegében rusztikus, vidékies, a Középső Ház retró stílusú: az 1960-as évek világát idézi, míg a Felső Ház letisztult, modern dizájnról árulkodik. A házak különálló egységeket képeznek, ami garantálja a lakók teljes nyugalmát minden esetben. Ha az Ön csoportja több házunkat is kibérelné, a fakerítéseken levő kiskapuk biztosítják majd az egyszerű, házak közti átjárást.
Legfeljebb két pótágyat tudunk (fenntartással) kínálni, így maximálisan 8 vendég tartózkodhat egy házban. Irota EcoLodge kutyabarát. Nem számolunk fel díjat a kutyák tartózkodásáért, de feltételezzük, hogy az állatok szobatiszták. Minden ház 2 kialakított parkolóhellyel is rendelkezik és a nyaralókban van vezetékes telefon és ingyenes WiFi használat az Önök kényelmére.

Környék:

Bérleti díj:

Árak:
    • 1-4 fő 140 €/ház/éj
    • 5 fő 160 €/ház/éj
    • 6 fő 180 €/ház/éj
Minimális tartózkodás hossza két éjszaka. Minimális tartózkodás hossza hivatalos hosszú hétvégén három éjszaka, júliusban és augusztusban pedig öt éjszaka, kivéve foglalások az utolsó pillanatban. Az ár tartalmazza az ágyneműt, törölközőt, tűzifát, a tartózkodás utáni takarítást és az ÁFA-t. A szállás igénybevétele három évesnél fiatalabb gyermekek számára ingyenes. A fizetés forintban vagy euróban történik. Hitelkártyát, bankkártyát, SZÉP kártyát és készpénzt elfogadunk. 
Extrák:
    • Babaágy és étetőszék ingyenes
    • Kisállat ingyenes
    • Élelmiszer kosár 50 € négy fő részére
    • Pótágy 6 főn túl 20 €/éjszaka
Fizetési feltételek:
 

Érvényes hitelkártya adatok megadása esetén előleg fizetése nem szükséges. A teljes szállásdíjat bejelentkezéskor kell fizetni. Abban az esetben, ha a vendég az átutalás opciót választja, a szállásdíj 50%-át kell átutalnia a foglalásának beérkezésétől számított 5 munkanapon belül. 
Júliusi, augusztusi, karácsonyi és szilveszteri foglalások történő foglalás esetén 50%-os vissza nem téríthető előleget vonunk le a vendég hitelkártyájáról, vagy átutalással kell fizetni a foglalási visszaigazolás beérkezésétől számított 5 munkanapon belül. A következő fizetésnek meg kell történnie az érkezést megelőző 14 napon belül, hitelkártyáról történő levonással, vagy átutalással.

 
Lemondási feltételek:
 

Abban az esetben, ha a foglalást a vendég lemondja, illetve ha az érkezés napján nem jelenik meg, a vendégnek a következő lemondási díjakat számolhatjuk fel: az érkezés napját megelőző 14 napon belüli lemondás, vagy meg nem jelenés esetén a szállásdíj 50%-a.
Júliusi, augusztusi, karácsonyi és szilveszteri foglalások lemondása esetén az első fizetett 50% előleg vissza nem téríthető. Az érkezés napját megelőző 14 napon belüli lemondás vagy meg nem jelenés esetén a szállásdíj kifizetett másik fele sem téríthető vissza.

 

 


Irota, Borsod-Abaúj-Zemplén megye #5010

 

Látogatottság
26 ebben a hónapban
88 ebben az évben
708 regisztrálás óta

 

A Nyaralókereső.hu az egyik legnagyobb és leglátogatottabb nyaraló- és szálláskereső kalauz. Kiadó nyaralók,
apartmanok, panziók, vendégházak, szállás közvetlenül a tulajdonostól.
ÁSZF | Adatvédelem | Kapcsolat | Facebook