Nyaralokereső .hu

Kiadó nyaralók, apartmanok, panziók, vendégházak, szállás közvetlenül a tulajdonostól.

Szállás >> Magyarország: Zala megye: Zalakaros

Zalakaros, Zala megye #4291

Vital Familia Apartman

Nyaraló, 6 fekvőhely, 1 fürdő

 

További képek lejjebb! Küldje el ezt a hirdetést egy barátjának!

Kapcsolat:

Név: Kuti István
Telefon: 06209259363

Webcím: furdovaros.hu

Ismertető:

Apartmanunk a zalakarosi gyógy- és élményfürdő közelében van. Óriási, 63 m2-es lakótér áll rendelkezésükre. Ebben két külön légterű hálószoba van ahol 2-2 felnőtt alhat franciaágyon. A nappaliban van egy nagy kanapé, ahol szintén két felnőtt kényelmesen elfér. Étkezés akár helyben, főzéssel megoldható, de igény esetén a szemközti Hotel Vital éttermében is lehet reggelizni, ebédelni, vacsorázni. Ráadásul 10 % kedvezményt kapnak apartmanunk vendégei.
Az apartman földszinti, közvetlen kertkapcsolattal. Ezt különösen a kisgyerekes családok kedvelik, mert bátran ki lehet ide engedni nagyobbacska gyermeket is.

Felszereltség:

Az apartman konyhája egyszerűen, de jól felszerelt. Többféle edény a főzéshez. (Még palacsintasütő is van, ami szerintem a nyaralás elengedhetetlen feltétele.) Mikró, tea és kávéfőző is van. Televízió is van.

Környék:

A legfontosabb, hogy két fürdési célpont van. A gyógyfürdőn kívül az apartmannal szemben levő Hotel Vital 600 m2-es wellness részlege is igénybe vehető 10 % kedvezménnyel. Ez a wellness részleg Zalakaroson és országosan is a legnagyobbak közt van az egy főre jutó wellness részleg alapterülettel. A környéken levő lehetőségekről minden vendégünknek egy részletes füzetet küldök.

Bérleti díj:

A minimális foglalható éjszakák száma 2 éjjel. A minimálisan foglalható létszám két fő. Ennek függvényében változó árú ajánlatot küldök kérésre.

 


Zalakaros, Zala megye #4291

 

Látogatottság
51 ebben a hónapban
225 ebben az évben
1833 regisztrálás óta

 

A Nyaralókereső.hu az egyik legnagyobb és leglátogatottabb nyaraló- és szálláskereső kalauz. Kiadó nyaralók,
apartmanok, panziók, vendégházak, szállás közvetlenül a tulajdonostól.
ÁSZF | Adatvédelem | Kapcsolat | Facebook