Nyaralokereső .hu

Kiadó nyaralók, apartmanok, panziók, vendégházak, szállás közvetlenül a tulajdonostól.

Szállás >> Magyarország: Pest megye: Budapest

Budapest, Pest megye #3108

Fungary Apartman

Apartman, 3 fekvőhely, 1 fürdő

 

További képek lejjebb! Küldje el ezt a hirdetést egy barátjának!

Kapcsolat:

Név: Pál Zsuzsanna
Telefon: +36203928464

Ismertető:

„Ha Párizsba vagy Rómába utaznék, ilyen apartmanban szeretnék lakni!”
Ez az elv vezérelt, amikor megvásároltam, és kialakítottam ezt az apartmant, kimondottan turistáknak, városnézés vagy bármilyen ügyintézés céljából a fővárosba érkezőknek.
Természetesen minden kritériumnak a legnagyobb jó szándékkal sem lehet megfelelni, ezért felsorolom az apartman előnyeit és hátrányait, hogy mindezek tudatában tudjon dönteni. Legfőbb célom, hogy mindenki azt kapja, amit várt, és jó érzéssel emlékezzen vissza a budapesti vakációra!
Előnyök:
- Központi elhelyezkedés. Az apartman közvetlenül a Moszkva téren (Széll Kálmán tér) fekszik, 1 percre a legfőbb tömegközlekedési hálózatoktól. (M2-es metró, 4-6-os villamos, és még számtalan busz, villamos és éjszakai járat)
- Bevásárlás, szórakozási és étkezési lehetőségek. A Mammut 1-2, a Fény utcai piac és számtalan egyéb bolt, gyors- és a la carte étterem is 1 percnyi gyaloglásra vannak. A Mammut bevásárló központban mozi, bowling pálya és pub is található.
- Budapesti látványosságok karnyújtásnyira. A Budai vár 10 percre, de a többi látnivaló és kiránduló helyek is 10-20percnyi távolságra vannak.
- Nagyon kedvező ár. Az apartman 3 fő fogadására alkalmas, de már 2 fő esetén is jóval a belvárosi átlag ár alatt kínál saját fürdőszobás és konyhás szálláslehetőséget.
- Jól felszerelt. Az apartmanban 1 db francia ágy (120x200 cm), és egy kényelmes ággyá alakítható 1 személyes fotelágy van. A konyhában étkészlet, edények, kávé főző, mikró, hűtő, gáztűzhely sütővel, vízforraló és szendvics sütő van. Hajszárító, vasaló és hősugárzó is a felszerelés része, valamint gyerekágy és etetőszék is kérhető. Az ágyneműhuzatot és a törölköző használatot is tartalmazza az ár.
- Földszint, belső udvarra néz. Nem kell a nehéz csomagokat az emeletre cipelni. Az ablakok nem a Moszkva térre néznek, így amennyire ez a város szívében lehetséges, a lakás csendes.
Hátrányok:
- Az apartman mérete 20nm. A lakásban nincsenek nagy terek. A praktikus berendezésnek köszönhetően mindennek jutott megfelelő hely, azonban aki fogócskázni szeretne, ne ezt a lakást válassza.:)
- Parkolás. Az apartman egyik hátránya ugyan az mint a legnagyobb előnye, a város közepén van. Közvetlenül a lakás előtt nincs, a környező utcákban fizetős parkolási lehetőség van. Néhány utcával feljebb már lehet ingyen parkolni, ez busszal kb 5 perc alatt megközelíthető.  Összességében a Fungary Apartman kiváló bázis egy budapesti városnézéshez. Várok mindenkit szeretettel!
További kérdéseikkel, kérem, forduljanak hozzám bizalommal!

Felszereltség:

1 db francia ágy (120x200 cm), és egy kényelmes ággyá alakítható 1 személyes fotelágy van. A konyhában étkészlet, edények, kávé főző, mikró, hűtő, gáztűzhely sütővel, vízforraló és szendvics sütő van. Hajszárító, vasaló és hősugárzó is a felszerelés része, valamint gyerekágy és etetőszék is kérhető. Az ágyneműhuzatot és a törölköző használatot is tartalmazza az ár.

Környék:

Központi elhelyezkedés. Az apartman közvetlenül a Moszkva téren (Széll Kálmán tér) fekszik, 1 percre a legfőbb tömegközlekedési hálózatoktól. (M2-es metró, 4-6-os villamos, és még számtalan busz, villamos és éjszakai járat)
- Bevásárlás, szórakozási és étkezési lehetőségek. A Mammut 1-2, a Fény utcai piac és számtalan egyéb bolt, gyors- és a la carte étterem is 1 percnyi gyaloglásra vannak. A Mammut bevásárló központban mozi, bowling pálya és pub is található.
- Budapesti látványosságok karnyújtásnyira. A Budai vár 10 percre, de a többi látnivaló és kiránduló helyek is 10-20percnyi távolságra vannak.

Bérleti díj:

10.000Ft/éj

 


Budapest, Pest megye #3108

 

Látogatottság
8 ebben a hónapban
11 ebben az évben
2014 regisztrálás óta

 

A Nyaralókereső.hu az egyik legnagyobb és leglátogatottabb nyaraló- és szálláskereső kalauz. Kiadó nyaralók,
apartmanok, panziók, vendégházak, szállás közvetlenül a tulajdonostól.
ÁSZF | Adatvédelem | Kapcsolat | Facebook