Nyaralokereső .hu

Kiadó nyaralók, apartmanok, panziók, vendégházak, szállás közvetlenül a tulajdonostól.

Szállás >> Magyarország: Békés megye: Gyula

Gyula, Békés megye #1925

Bástya Apartman - Gyula - Szállás

Vendégház, 8 fekvőhely, 2 fürdő, klíma, medence

 

További képek lejjebb! Küldje el ezt a hirdetést egy barátjának!

Kapcsolat:

Név: Borszéki Zoltán
Telefon: +36/30-6036-153

Webcím: www.basytaapartman.hu

Ismertető:

Az apartman a várfürdőtől 30Om-re, a városközponttól 5OOm-re helyezkedik el, a családi ház felső szintjén. Külön bejáraton, hangulatos kovácsoltvas korláttal határolt lépcsőn biztosított a feljárás a szálláshoz. A hangulatosan és színesen berendezett felsőszint három különálló, különböző férőhelyü szobát tartalmaz, két fürdőszobával és egy nagy nappalival. A közelben élelmiszerbolt, ebédlő, gyógyszertár van. Az apartman kíválóan alkalmas baráti társaságok, nagy családok felhőtlen kikapcsolódására.

A szálláshely zárt udvarral és parkolóval rendelkezik, melynek árát a szállásdíj tartalmazza. Az udvaron grillezési és szalonnasütési lehetőség, medence, gyermekjátszótér, focipálya mind-mind rendelkezésre áll, melyek használati díját is a szállásdíj tartalmazza.

Felszereltség:

- zárt udvar és parkoló
- teraszba épített medence
- légkondicionáló
- kábeltévé
- grillezési és szabadtéri főzési lehetőség
- gyermekjátszótér
- jól felszerelt konyha
- 2 fürdőszoba

Környék:

A szabadkígyósi Wenckheim kastély
A kastély telefonos egyeztetés után várja a látogatóit. Akár kisebb csoportokban, akár egyénileg megtekinthető. Kellemes sétát tehetünk az óriási parkban. Jelnleg a Békés Megyei Gámán János Szakközépiskola és Kollégium működik az épületben. A fotók önmagukért beszélnek:

A Gyulavári Wenckheim kastély
A Gyulavári kastélyt két helyen is szerepeltetjük. A kastély sok berendezett tárlattal, kiállítással várja a vendégeket, ezért -mint kastélymúzeum- a múzeumok menüpont alatt is megtalálható. Mivel helyileg a Gyulához tartozó Gyulaváriban van, ezért gyalog nem érdemes ide elindulni. A román határ fele kell mennünk, kb. 8 perces autózással elérhető a kastély.


A Gyula-pósteleki Kastélyrom
Gyula és Békéscsaba között a pósteleki erdőben található egy rom, mely eredeti állapotában egy gyönyörű kastély volt. 1907 körül gróf Széchenyi Antal és gróf Wenckheim Krisztina részére épült, melyet Sidok Viktor tervezett.Talán modható, hogy egyike a magyarországon a legszomorúbb sorsra jutott kastélyoknak. Eredeti szépségében nagyon rövid ideig maradt fenn. A II. világháborút követően egészen egyszerűen az emberek széthordták. Annyira sikerült lepusztítani az épületet néhány év alatt, amennyire még olykor több száz éves építmények sem rombolódnak le.
A kastély mindössze 30 évet élt meg, a fotókon és az interaktív körpanorámákon megtekinthetőek romjai. A fent leírtak ellenére is érdemes egy kirándulást tenni a pósteleki kastélyhoz, mely egy gyönyörő parkerdőben található.

Bérleti díj:

 


Gyula, Békés megye #1925

 

Látogatottság
23 ebben a hónapban
27 ebben az évben
5981 regisztrálás óta

 

A Nyaralókereső.hu az egyik legnagyobb és leglátogatottabb nyaraló- és szálláskereső kalauz. Kiadó nyaralók,
apartmanok, panziók, vendégházak, szállás közvetlenül a tulajdonostól.
ÁSZF | Adatvédelem | Kapcsolat | Facebook