Nyaralokereső .hu

Kiadó nyaralók, apartmanok, panziók, vendégházak, szállás közvetlenül a tulajdonostól.

Szállás >> Magyarország: Zala megye: Vonyarcvashegy

Vonyarcvashegy, Zala megye #1851

Cintia apartmanház

Vendégház, 16 fekvőhely, 4 fürdő, medence, háziállat

 

További képek lejjebb! Küldje el ezt a hirdetést egy barátjának!

Kapcsolat:

Név: Takács Györgyi
Telefon: 06-30/5220134, 06-83/348-149

Webcím: www.vonyarcvashegy.uw.hu

Ismertető:

Vonyarcvashegy, Déryné u. 13-ban található nagy, családi ház-jellegű nyaraló, két különálló apartmannal,akár 12 személy, vagy 2 család részére is. Nyugodt környezetben, egy mellékutcába épült és a 71-es főúttól kb. 250m-re található, zárt udvarral, füves kerttel, (a gyermekek számára játéklehetőséggel) grillkemencével, és parkolási lehetőséggel, akár 3 személygépjármű számára is. Település központja kb. 400m-re, étterem, üzletek kb. 300m-re, strand 700m-re fekszik.
Vonyarcvashegy, Déryné u. 13-ban található nagy, családi ház-jellegű nyaraló, két különálló apartmannal,akár 16 személy, vagy 2 család részére is. Nyugodt környezetben, egy mellékutcába épült és a 71-es főúttól kb. 250m-re található, zárt udvarral, füves kerttel, (a gyermekek számára játéklehetőséggel) grillkemencével, és parkolási lehetőséggel, akár 3 személygépjármű számára is.
Összesen 8 szoba, két emeleten, (földszint, és manzárd) mintegy 180m² alapterületen. A nyaraló ideális kikapcsolódást nyújt akár két baráti család számára is, tekintve, hogy egymástól teljesen elkülönített bejárattal rendelkezik.
Az emeletre külön lépcsőházból vezet feljárat. A bejáratok előtt fedett terasz, kerti bútorokkal.
Település központja kb. 400m-re, étterem, üzletek kb. 300m-re, strand 700m-re fekszik.

Felszereltség:

Az emeletre külön lépcsőházból vezet feljárat. A bejáratok előtt fedett terasz, kerti bútorokkal.
Mindkét apartman jól felszerelt konyhával-étkezővel, (4 lángos gáztűzhely, kávéfőző, mosogató, edények, konyhai eszközök, stb.) tágas, (franciaággyal, illetve többszemélyes heverőkkel ellátott) szobákkal, kábeltévével rendelkezik. Az emeleti szobákhoz erkély is kapcsolódik.
Külön fürdőszobák, és tusolók mindkét apartmanban rendelkezésre állnak.

Környék:

Település központja kb. 400m-re, étterem, üzletek kb. 300m-re, strand 700m-re fekszik.
Vonyarcvashegy, a Balaton északi partján, Keszthelytől 5, Hévíztől 12, Badacsonytól mintegy 20 km-re található. A településen a 71-es főút halad keresztül, ami meg is osztja „Vonyarc” és „Vashegy” település részekre. Megközelíthető a 7-es úton a déli part, és a 84-es úton észak felől.
Az üdülőkörzetben minden megtalálható, ami a kényelmes kikapcsolódást szolgálja. Jól felszerelt boltok, szolgáltatók, sport, és túralehetőség várja a kikapcsolódni vágyókat. A strandon megtalálható a Balaton első vízisí oktató bázisa, valamit számos vízi sport lehetőség. (kajak, szörf, horgászcsónak, kerékpár bérleti lehetőség.) Vezetett túrák megrendelhetők.
A helységtől nem messze terül el Magyarország legnagyobb természetvédelmi területe, a Kis-Balaton, ahova nem csak kikapcsolódni, hanem horgászni is érdemes ellátogatni. Közismert halai a csuka, harcsa, ponty, kárász, fogas, angolna, amur, balin, és természetesen a keszeg minden változata. Területi engedély a helyszínen beszerezhető.
A közelben terül el a keszthelyi hegység, valamit a vulkanikus képződésű Badacsonyi hegy, amely egyben kiváló borairól is nevezetes, és számos kiránduló kedvelt úti célja.

Bérleti díj:

Telefonon történő helyfoglalás, és időpont egyeztetés szükséges.

Takács Györgyi

Mobil: 06/30 522-0134

Vagy esténként a 06/83 348-149 telefonon.

 


Vonyarcvashegy, Zala megye #1851

 

Látogatottság
44 ebben a hónapban
318 ebben az évben
13802 regisztrálás óta

 

A Nyaralókereső.hu az egyik legnagyobb és leglátogatottabb nyaraló- és szálláskereső kalauz. Kiadó nyaralók,
apartmanok, panziók, vendégházak, szállás közvetlenül a tulajdonostól.
ÁSZF | Adatvédelem | Kapcsolat | Facebook