Nyaralokereső .hu

Kiadó nyaralók, apartmanok, panziók, vendégházak, szállás közvetlenül a tulajdonostól.

Szállás >> Magyarország: Veszprém megye: Balatonkenese

Balatonkenese, Veszprém megye #1786

Villa Balaton

Nyaraló, 8 fekvőhely, 1 fürdő, háziállat

 

További képek lejjebb! Küldje el ezt a hirdetést egy barátjának!

Kapcsolat:

Név: Villa Balaton
Telefon: (+36) 30 4433-991

Webcím: www.villabalaton.hu

Ismertető:

Apartmanunk 6-8 fõnek nyújt kényelmes szálláslehetõséget. Nyaralónk felsõ szintjét kínáljuk a kedves vendégeknek. Ez a szint külön bejáratú lépcsõházzal rendelkezik. A lépcsõház egy tágas társalgó+konyha helységbe vezet. Ebbõl a helységbõl nyílik 3 szobánk. Két szobánk, 2 személyes, a harmadikban - a nagyszobában - akár 4 személy is kényelmesen elfér.

Felszereltség:

Az apartman mindennel felszerelt, ágyneműt természetesen adunk, a konyhában található hűtőszekrény, mikrosütő, főzőlap és teljes konyhafelszerelés. A házhoz kapuval zárható parkoló tartozik, ahol biztonságban elhelyezheti gépkocsiját. Az udvart természetesen minden vendég kedvére használhatja, ahol kiváló napozási, játszási lehetõség van. Kerti sütés-fõzésre is nyílik alkalom, szükség esetén biztosítjuk az ezekhez szükséges felszereléseket.

Környék:

Házunktól 300 m-re (gyalog 5 percnyire) helyezkedik el egy szabad strand, ami éjjel-nappal ingyenes fürdési lehetõséggel látja el az oda látogatókat. A közelben 3-400 m-re található több élelmiszer- és vegyesbolt is, sõt a faluban non-stop pékség is mûködik.

Bérleti díj:

Aktuális árlistáról kérjük érdeklődjön valamelyik elérhetőségünkön! Körülbelüli bérleti díj, 2.500-3.500 Ft / fő / éj. Az apartman egyben kiadó. Előzetes foglalás szükséges!

 


Balatonkenese, Veszprém megye #1786

 

Látogatottság
2 ebben a hónapban
16 ebben az évben
15410 regisztrálás óta

 

A Nyaralókereső.hu az egyik legnagyobb és leglátogatottabb nyaraló- és szálláskereső kalauz. Kiadó nyaralók,
apartmanok, panziók, vendégházak, szállás közvetlenül a tulajdonostól.
ÁSZF | Adatvédelem | Kapcsolat | Facebook