Nyaralokereső .hu

Kiadó nyaralók, apartmanok, panziók, vendégházak, szállás közvetlenül a tulajdonostól.

Szállás >> Magyarország: Veszprém megye: Balatonakarattya

Balatonakarattya, Veszprém megye #1750

sofihaz

Nyaraló, 10 fekvőhely, 2 fürdő, klíma

 

További képek lejjebb! Küldje el ezt a hirdetést egy barátjának!

Kapcsolat:

Név: Szerdahelyi Edit
Telefon: 06 30 403 5502

Ismertető:

 A hely nyugodt, pihenésre alkalmas, baráti társaságok, kisgyermekes családok részére egyaránt ideális. A háztól kb. 2 percre van a játszótér, a zöldséges, az élelmiszerbolt. A strand gyalog kb. 10-15, kocsival 3-5 percre. Az autópálya Budapest felé 5 perc alatt érhető el autóval. A vasút és a buszmegálló gyalog 5-6 percre van.

Felszereltség:

A nyaraló két apartmanból egymástól elkülönülő lakószintből áll, külön bejáróval. Az alsó szint (földszint) két hálószobából, 2+3 férőhellyel, +rácsos gyermekággyal, fürdőszoba helységből (benne bojler, kád, mosdókagyló, WC, gyermekfürdető kád, pelenkázó) és egy jól felszerelt étkezőkonyhából (pb gáztűzhely, mosogatógép, mélyhűtős hűtőszekrény, Cd-s rádió, kávéfőző, pirítós készítő, mikro-melegítő, villanyhabverő, bot mixer, étkészlet, edények) áll. Kamra. A nagyszobában TV van. Fekhely mérete földszinten: 1*160*200 és  4*90*200 cm. Kényelmes, jó minőségű, matracok és ágyneműk vannak a  fekhelyeken. A terasz teljesen fedett. A felső szint (emelet) 5 (2+2+1) férőhelyes, egy légterű apartman, étkező és ételmelegítő/konyha blokkal. TV, hűtőszekrény, rádió, kétlapos villanyrezsó, mikrohullámú melegítő, szolgálja a vendégek kényelmét. Klímahasználat napi 1000 Ft/nap, a vendég igénye esetén. A légtérből leválasztott  zuhanyozó és WC egészíti ki a komfortot. Fekhely méretek: 2*160*200 cm francia ágy, 1*90*200 cm.  A kertben homokozó, grillező/bográcsfőző hely és árnyékot biztosító fák, kerti bútorok vannak.  A szintek apartmanonként külön-külön is bérelhetők. Ideális, ha ismerős, baráti, rokoni kapcsolatban lévő családok nyaralnak együtt, max. 10 fő. Az udvaron 2 személygépkocsi kényelmesen parkolhat.

Környék:

Távolságok a háztól: Élelmiszer, zöldséges bolt: 100 m. Étterem 400 m. Balaton 800 m. Buszmegálló (távolsági) 300 m. Vasútállomás 250 m. Kikötő (Balatonkenese) 4 km Balatoni bob (Balatonfűzfő) 10 km Sportuszoda (Balatonfűzfő) 10 km Orvosi rendelő, gyógyszertár, templom 1 km.
E-mail címünk: sofi.haz@gmail.com

Bérleti díj:

Elő-utó szezonban (április-május, szeptember honapok) 2500 Ft/fő/nap, legaláb 2 nap foglalásakor. Főszezonban 3000-3500 Ft/fő/éjszaka, mely függ a személyek számától valamint a bérlés időpontjától (hónap) és időtartamától (napok száma). Üdülési csekket nem fogadunk el. Ágyhuzatot a vendég hoz. Kérésre felárért biztosítunk.  Idegenforgalmi adó 340 Ft/fő/nap (ami 18–70 év között fizetendő). Az ár tartalmazza a ház berendezéseinek  (kivéve klima és mosógép) és udvarának használatát, valamint a víz, villany , gáz költségét. A végső takarítás szintenként 2000 Ft. A ház az érkezés napján 14 órától foglalható el, amit a távozás napján 10 óráig kell elhagyni.

 


Balatonakarattya, Veszprém megye #1750

 

Látogatottság
15 ebben a hónapban
1678 ebben az évben
12871 regisztrálás óta

 

A Nyaralókereső.hu az egyik legnagyobb és leglátogatottabb nyaraló- és szálláskereső kalauz. Kiadó nyaralók,
apartmanok, panziók, vendégházak, szállás közvetlenül a tulajdonostól.
ÁSZF | Adatvédelem | Kapcsolat | Facebook