Nyaralokereső .hu

Kiadó nyaralók, apartmanok, panziók, vendégházak, szállás közvetlenül a tulajdonostól.

Általános szerződési feltételek

A Nyaralókereső.hu hirdetések megjelenítésével foglalkozó oldal, tehát semmilyen módon nem vesz részt a tulajdonos és a bérlő közötti tranzakciókban és fizetésben, és nem is terheli felelősség ezzel kapcsolatban.

A szálláshelyek szöveges és képi anyagát a szálláshely tulajdonosok bocsátották rendelkezésünkre, így azok tartalmáért felelősséget nem tudunk vállalni.

A weboldalon szereplő képek, írások szerzői jogaival azok szerzői rendelkeznek! Az anyagokat interneten, nyomtatott formában, vagy bármilyen más módon nyilvánosan megjelentetni, másolni csak a szerzők előzetes írásos engedélyével lehet!

Az üzemeltető előzetes írásos hozzájárulása nélkül tilos a lap egészének vagy részeinek (szöveg, grafika, fotó, audio- vagy videoanyag, adatszerkezet, struktúra, eljárás, program stb.) feldolgozása és értékesítése. A lap tartalmának egyes részeit - kizárólag saját felhasználás céljából - merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult a lap így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A Nyaralókereső.hu az egyik legnagyobb és leglátogatottabb nyaraló- és szálláskereső kalauz. Kiadó nyaralók,
apartmanok, panziók, vendégházak, szállás közvetlenül a tulajdonostól.
ÁSZF | Adatvédelem | Kapcsolat | Facebook